Redan augusti

Sommaren springer iväg, och snart är det vardag igen. På gott och ont. Nu har vi äntligen fått koll på Petters värden, det är numera sällsynt att det sticker iväg över 15. Hoppas det håller i sig när förskolan börjar igen.
För en månad sen var det inte ovanligt att vi hade minst ett eller fler 20+ värde om dagen. Det hela har blivit mycket bättre sen vi bytt infusionsset. Bort med Cleo 90 (6 mm plastnål) och fram för Neria Detach (6 mm stålnål).
Sen har vi äntligen fått koll på han efterfrukostvärde! Innan gav vi 1,3-1,6E till frukost ungefär. Då stack bs iväg uppåt 20, och så gav vi extra och så damp han ner till 2-3 någon timme senare. Nu har vi mer än dubblat morgondosen och han får runt 3,5E, och han ligger bra hela förmiddagen.
Känns så bra i mammahjärtat när han får ligga under 10 en hel dag!

Sommaren har kantats av lite sjukvårdsbesök för Petters del. Först fick han en varböld på magen, så han har gått på antibiotikakur i 10 dagar. Infektionen gav höga värden, och det var bara tack vare det goda Facebook som jag fick klarhet i att det var just en varböldsinfektion.
Nån vecka senare gjorde Petter en "jättesladd" med cykeln, vilket resulterade i att han har haft högerhanden i ett gipspaket i snart två veckor. Han fick en spricka i ett ben i pekfingret (eller strax bakom), och har fått kämpa en hel del med att få ihop legobyggandet med enbart vänsterhanden (och munnen).. Men på måndag ryker gipset, och så hoppas vi att han får slippa såna missöden ett tag framöver.

Nu ska jag ordna lite mat till mig och ungarna, sen drar vi iväg till västkusten och Skummeslöv för lite semester i barnens farmors stuga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0